StoryEditor

Ako sa to všetko začalo

28.09.2009, 17:47
Keď že som tu novy rad by som sa podelil o moje zážitky z behu. Stručný popis o tom ako som sa k behu dostal a prečo je to moja srdcová záležitosť.

Ako sa to všetko začalo.........
Beh som ako dieťa nemal rad ,dokonca som ho neznášal.
Až na strednej keď sme behávali antukové kolečka ma to chytilo.
Dokonca sme profáka vytočili s kamošom keď nás nechcel pustiť von si zabehnúť par kolečiek...vyhodil nás oboch von s tým že budeme behať celu dvojhodinovku.
Naše aj jeho prekvapenie sa začalo keď nám po dvoch hodinách začal vykrikovať že stačí že sme obaja blázni a dal nám pochvalu do TK.
Keď že sa nám málilo behávali sme na hrádzu kde som sa zdokonaľoval a učil na vlastných, chybách.Kamarát sa mi odsťahoval do PB a ja som nemal partnera.
Asi na mesiac ma to odradilo no všímal som si na sebe že ako si tuhnem strácam energiu ,zlenivel som a to ma opäť naštartovalo prebrať svoj organizmus k životu opäť som začal behať spoločnosť mi robí MP3ka na uchu(hudba mi pomáha),behávam jaro v lete miernejšie keď že v horúčave som cítil priveľkú zátaž, jeseň no a v zime je to ešte autentickejšie nikde nikoho len ja a lesná cesta.Milujem ten pocit dodnes.Čo ma mrzí že až dnes som sa dopátral tejto stránky plnej fajn ľudí.Stále sa mám čo učiť a zdokonaľovať avšak teraz viem kam sa môžem obrátiť.
                                             Osamelí bežec Marcello
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 03:22