StoryEditor

Ľahká lahôdka: Cestoviny s tuniakom

11.02.2010, 23:00
Dnes vám prinášame inšpiráciu na jedlo, ktoré je bohaté na sacharidy a bielkoviny. Vďaka práve takto skvelej kombinácii budete mať dostatok paliva na svoje tréningy a vaše svaly sa vďaka bielkovinám rýchlejšie zregenerujú.

Dnes vám prinášame inšpiráciu na jedlo, ktoré je bohaté na sacharidy a bielkoviny. Vďaka práve takto skvelej kombinácii budete mať dostatok paliva na svoje tréningy a vaše svaly sa vďaka bielkovinám rýchlejšie zregenerujú.

Potrebujeme:

1 konzerva tuniaka
1 balíček zelených olív
1 cibuľa nasekaná nadrobno
3 strúčky cesnaku
1 kg celozrnných cestovín
1 konzerva rozdrvených sterilizovaných paradajok
1 lyžica olivového oleja
1 lyžička oregána
soľ a korenie na dochutenie

Postup:
Pri strednej teplote poduste cibuľku, až kým nezíska zlatistý nádych. Pridajte cesnak, tuniaka, oregano a desať minút miešajte. Pridajte paradajky z konzervy, priveďte až k varu a nechajte 10 minút prebublávať. Nakoniec vmiešajte olivy a prehrejte; podľa chuti osoľte a okoreňte.

Zmes naložte na celozrnné cestoviny, ktoré ste medzitým uvarili podľa návodu na obale.

Ak máte aj vy recept, o ktorý sa chcete podeliť s ostatnými bežcami, neváhajte a pošlite nám ho na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/strava, menuAlias = strava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
09. október 2024 11:42