V poslednej dobe veľmi často vo svojom voľnom čase okrem tréningu navštevujeme aj priateľov a grilujeme. Prinášame vám pár tipov, čo na gril môžete okrem vášho tradičného dať.
Zo zeleniny sú na grilovanie určite vhodné patizón, cuketa a baklažán. Grilovať sa ale môže všetká zelenina, výborne chutí aj rajčina.
Zmeska, ktorou zeleninku potriete je jednoducha: olivový olej s cesnakom a soľou. Tým zeleninku potrieme po dogrilovaní. Ak nemáte gril, zeleninku si môžete pripraviť a v trúbe... fantáyii sa medze nekladú.
Zeleninku netreba marínovať, mäsko však odporúčame. Najlepšie deň vopred. Spoločne s ním si môžete spraviť špízy, ktoré na grilovacích ihlách striedate cibuľku, šampiony, papriku, mäsko... co dúm dá.
Máte aj vy nápady o ktoré sa chcete podeliť? Napíšte ich do diskusie!
Dobrú chuť!