Kapusta je bohatá na všetky potrebné vitamíny, minerály a pritom je aj chutná. Inšpirujte sa ľahkým letným receptom, ktorý môžete jesť osve alebo ho podávať ako prílohu k mäsku.
Na šalát potrebujeme:
  1 ks hlávkovej kapusty  
   2 ks mrkvy
   1 viazanička jarnej cibuľky
  olivy podľa chuti
  tofu (najlepšie zeleninové)
  soľ, šťava z limetky
  
  Na dressing potrebujeme:
  smotana, cesnak, kôpor, soľ
  
  Postup:
  Kapustu postrúhame na veľkom strúhadle, mrvku na menšom. Jarnú cibuľku nakrájame na jemné krúžky a všetky tieto suroviny zmiešame dokopy. Olivy môžeme tiež nakrájať na kolečká a pridáme na kocky nakrájané tofu. Osolíme a pokvapkáme šťavou z približne pol limetky. 
  Necháme odležať a zatiaľ si priprvíme jednoduchý dressing zo smotany, rozmačkaného cesnaku, kôpru a soli. Následne ním prelejeme šalát. Môžeme podávať.
  
  Dobrú chuť!
  
 
					