StoryEditor

Ľahká večera pripravená za 10 minút

12.01.2011, 23:00
Mali ste večer tréning a máte pocit, že v žalúdku vám hraje sláčikové kvarteto? Doprajte si túto ľahkú tuniakovú nátierku, ktorú si môžete na druhý deň dopriať aj ako raňajky.

Mali ste večer tréning a máte pocit, že v žalúdku vám hraje sláčikové kvarteto? Doprajte si túto ľahkú tuniakovú nátierku, ktorú si môžete na druhý deň dopriať aj ako raňajky.

Potrebujeme:
tuniaka vo vlastnej šťave
menšia cibuľa
maslo (jemne odrezaný plátok, resp. 2 polievkove lyžice v prípade rastlinného masla)
2 trojuholníčky taveného syru
horčica
(môžeme pridať aj nastrúhaný tvrdý syr)
olivy bez kôstok
soľ, korenie

Postup:
Maslo, cibuľu, horčicu a tavený syr si vymiešame v miske. Pridáme tuniaka zbaveného vody a ak máme tvrdý syr, nastrúhame ho a primiešame do nátierky. Osolíme, okoreníme. Olivy nakrájame na kolečká a pridáme ich do nátierky tiež. Ak nemáte radi olivy, vynechajte ich.

Podávame s celozrnným pečivom, či chlebom so zeleninou.

Dobrú chuť!

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/strava, menuAlias = strava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 05:31