StoryEditor

Ako nosiť trendy biele pánske sneakersy?

04.05.2022, 12:00
Nadčasová, univerzálna a trendy. Presne taká je pánska obuv v podobe bielych sneakersov, ktoré sa držia na popredných priečkach obľúbenosti vďaka neobmedzeným variáciám a možnostiam nosenia. Aj preto by jeden pár mal vlastniť každý muž, ktorý sa aspoň trochu zaujíma o módu. Ako teda sneakersy nosiť a kombinovať s rôznymi outfitmi, aby ste vždy vyzerali štýlovo?

Vyzerajte ležérne s bielymi sneakersami a vhodnými nohavicami

V letných mesiacoch môžete k bielym sneakesom nosiť šortky, ktoré sú jednoznačnou voľbou. Šortky by mali byť kratšieho strihu nad kolená, ideálne regular alebo slim fit. Z materiálov je vhodná džínsovina, ale vyhýbať sa nemusíte ani iným textíliám. K šortkám vždy voľte ponožky nízke. Na vrch si môžete obliecť jednoduché jednofarebné tričko, polokošeľu alebo košeľu s dlhými rukávmi.

Alternatívu k šortkám predstavujú klasické džínsy. Siahnuť môžete po rôznych farbách, odtieňoch a strihoch. Okrem slim fit, regular fit strihu, v ponukách nájdete aj džínsy relaxed fit strihu. S bielou dokonale vyniknú čierne džínsy, s ktorými vytvoria monochromatickú kombináciu.

Outfit tak celkovo so správnym oblečením a doplnkami pôsobí minimalisticky a čisto. Dokonalou voľbou teda bude napríklad biele tričko, jednofarebná košeľa, ktorá nebude strhávať pozornosť svojím extravagantným odtieňom. Vhodný je aj čierny rolák doplnený o sako, prípadne dlhý kabát, ktorý outfit pozdvihne a dodá mu na elegancii. Pokiaľ uprednostňujete uvoľnenosť, stavte na koženú bundu, ktorá pôsobí rebelsky.

Okrem čiernych džínsov môžete biele sneakersy doladiť k skinny džínsom v tradičnom modrom odtieni. Tento šik outfit vynikne, ak džínsy doplníte o košeľu, kabát, prípadne jednoduchú mikinu alebo bundu.

Obľúbené tiež chinos nohavice s bielymi sneakersami, ktoré v kombinácii s ležérnou bundou, ako je napríklad mikina s kapucňou alebo bez, vytvoria mestský uvoľnený vzhľad vhodný na akúkoľvek neoficiálnu príležitosť. Rawpixel.com / Shutterstock.com

Smart casual look pre úspešného a sebavedomého muža

Chinos nohavice svoje využitie nájdu aj v smart casual outfitoch, ktoré sú vhodné na formálnejšie príležitosti. Smart casual outfit vás nezahanbí v kancelárii, na rande ani na pracovnom stretnutí. Biele sneakersy a chinos nohavice tak môžete doplniť o elegantnejšiu košeľu, prípadne košeľu navrstviť o tenký sveter tak, aby bol viditeľný jej golier, rukávy aj spodná časť.

Nedbalo elegantný outfit získate aj v kombinácii s jednofarebným kontrastným tričkom s krátkym alebo dlhým rukávom a vhodným doplnkom, ako sú napríklad hodinky alebo kožená pánska taška a batoh v jednoduchom štýle.

Zabúdať nemusíte ani na slávne známu kombináciu oblek a biele sneakersy, ktorá sa vyznačuje sofistikovanosťou a nonšalanciou. Outfit vhodný na večery, ale tiež na business stretnutie vyzerá najlepšie, ak siahnete po obleku neutrálnej farby ako námornícka modrá, béžová alebo šedá. Rovnako to neprežeňte s materiálom. Voľnočasový oblek by mal byť vyrobený z jednoduchého materiálu, ktorý nepôsobí luxusným dojmom.

Jednoduchá a čistá elegancia, ležérne prevedenie a univerzálnosť. To všetko vám sľúbia biele sneakersy, ktoré vás budú sprevádzať pri rozličných príležitostiach. Vyberte si biele sneakersy vo vyhovujúcom štýle od ikonických značiek ako Nike, Adidas, Calvin Klein, ECCO a mnohých ďalších, ktoré nájdete na MODIVO.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/vybava, menuAlias = vybava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
10. apríl 2024 07:02