StoryEditor

Konferencia Aby šport nebolel zaujala všetkých

15.02.2012, 23:00
Cieľom konferencie "ABY ŠPORT NEBOLEL", ktorá sa konala 11.2.2012 v Bratislave, bolo zamerať sa hlavne na PREVENCIU a poskytnúť teoretické a praktické rady o rôznych druhoch tréningu, správnej výžive, nutnosti a spôsobe regenerácie, doplnkoch výživy a pitnom režime.

Cieľom konferencie "ABY ŠPORT NEBOLEL",  ktorá sa konala 11.2.2012 v Bratislave, bolo  zamerať sa hlavne na PREVENCIU a poskytnúť teoretické a praktické rady o rôznych druhoch tréningu, správnej výžive, nutnosti a spôsobe regenerácie, doplnkoch výživy a pitnom režime. Tiež načrtla možnosti športovania aj pri problémoch so zdravotným stavom, napr. pri alergii, poruchách imunity, obezite, cukrovke, vysokom krvnom tlaku, pooperačných ortopedických stavoch - operácia kolena, či problémy s chrbticou.

Prednášali  odborníci ako MUDr. Karel MARTINEK z Prahy, primár  MUDr. Juraj VYLETELKA,  MUDr. Igor BUKOVSKÝ,  primár MUDr.Vladimír LUPTÁK,  MUDr. Katarína BERGENDIOVÁ, PhD. a i...

Vďaka partnerom konferencii, ktorí ju podporili, bola na konferencii veľmi bohatá tombola, kde prvou cenou bol wellnes pobyt v hoteli DIPLOMAT v Rajeckých Tepliciach a zaujímavé sprievodné akcie, ako napríklad kontrolné meranie pľúcnych funkcií a vydychovaného NO, meranie hrúbky podkožných rias, meranie cholesterolu a krvného tlaku a možnosť vybrať si zo zaujímavých prezentačných cvičení.

01 - Modified: 2012-04-19 11:52:56 - Feat.: - Title: Starajte sa o svoje svaly
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. apríl 2024 08:17