Áno, tenisky môžeš nosiť aj v zimeFootshop
StoryEditor

Áno, tenisky môžeš nosiť aj v zime

31.01.2022, 10:00
Konečne sa nám podarilo nájsť pekný pár tenisiek, ktoré by sme najradšej ani nedali z nohy dole. Nosíme ich stále, či je vonku pekne alebo škaredo. Potom však príde zima a premýšľame nad tým, že na niekoľko mesiacov tenisky odložíme a namiesto nich si obujeme poriadne traktorky. Aké argumenty použiť ohľadom toho, že tenisky sa môžu nosiť aj v zime?

Pri slovnom spojení ,,zimné topánky” každému napadnú čižmy, snehule alebo iné robustné topánky s hrubou podrážkou. Nájde sa málo ľudí, ktorí by tenisky označili za zimnú obuv. Kto však povedal, že tenisky nemôžu byť dobrou zimnou obuvou?

Samozrejme, ak je vonku fujavica a nasnežilo pol metra, obuť si tenisky nebude práve najlepší nápad. Avšak my žijeme v podmienkach, kde snehu nie je tak veľa, aby sme si tenisky nemohli obuť.

Aké tenisky sú vhodné na zimné mesiace?

  1. Tenisky s hrubou podrážkou

Je samozrejmé, že tenisky, ktoré majú nízku a tenkú podrážku, asi nebudú práve najlepším argumentom, ako niekoho presvedčiť, že sú tenisky vhodné aj na zimu. Avšak tenisky s vysokou a hrubou podrážkou určite sú. Ak je podrážka vyrobená z gumy, máte istotu, že ani v mokrom počasí vám tenisky nepremoknú.

  1. Nie biele tenisky

Počas zimných mesiacov nie sú chodníky práve najsuchšie. Je na nich veľa kaluží a blata. Ak nechcete stráviť každý deň čistením čisto bielych tenisiek, práve zima je vhodná na nosenie farebných či minimálne tmavších tenisiek. Ak ste zvyknutí nosiť počas leta biele tenisky, teraz máte príležitosť vyskúšať niečo nové.

Značka New Balance ponúka tenisky v mnohých farebných odtieňoch, medzi ktorými si určite vyberiete ten svoj, ktorý vám bude ladiť aj ku kabátu. Mnohé modely majú tiež vysokú a hrubú podrážku, takže sa nemáte čoho báť.

  1. Nepremokavý vršok

Ak máte vybraté tenisky, ktoré sú ale veľmi vzdušné a celé sú pokryté sieťovinou, je viac ako pravdepodobné, že vám bude v takýchto teniskách zima na nohy. Takýto typ tenisiek sa určite veľmi hodí na leto, avšak na zimu nie je príliš vhodný. Poobzerajte sa po teniskách, ktoré sú nepremokavé. Môžu mať niektoré časti napríklad koženkové alebo minimálne z hrubšieho materiálu.

  1. Cenovo prijateľné

Nezabudnite na to, že zima trvá pár mesiacov a potom si môžete opäť obuť aj ľahšie tenisky. Nestojí vám to za to, aby ste na zimné tenisky minuli veľké množstvo peňazí. Na stránke Footshop nájdete veľkú ponuku tenisiek, ktoré sa hodia na zimu a sú aj cenovo dostupné.

Ak ste si teda vybrali tenisky, ktoré sú tmavšie alebo farebné, sú nepremokavé, majú vysokú a hrubú podrážku a nestoja veľa peňazí, máte veľkú šancu, že sa tenisiek na zimu nebudete musieť vzdať. Práve naopak, aj toto ročné obdobie si môžete užiť v obuvi, ktorú nosíte najradšej.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
25. apríl 2024 19:23