StoryEditor

Beh párov na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach

19.05.2015, 09:07

Žena a muž patria k sebe od stvorenia sveta, tak  prečo nie aj na maratónskej trati. Beh párov MMM ukáže, že dokážu zladiť kroky k spoločnému cieľu. Vo svojej premiére je určený pre tých, ktorí si v roku 2015 v Košiciach vybrali za svoju disciplínu Polmaratón a spolu v páre tak symbolicky zdolajú  celú maratónsku vzdialenosť. Pokiaľ sa teda chystáte na trať s manželkou, priateľom, kamoškou, kolegom z práce..., práve pre vás je určená nová výzva v podobe Behu párov. Ak svojho bežeckého partnera vo svojom okolí zatiaľ nemáte, možno sa vám ho podarí nájsť aj vďaka veľkej rodine MMM.

 

Aby sme podporili duch súťaživosti, vyhlásime samozrejme i víťazné páry a to jednoduchým súčtom cieľových časov oboch členov takéhoto mikro tímu.  Ako teda na to? Postup je jednoduchý. Stačí byť riadne prihlásený na Polmaratón MMM, zaslať mailom požiadavku na zaradenie do Behu párov, v ktorej uvediete mená oboch členov páru a ich mailové adresy uvádzané v registrácii MMM.

Urobiť tak môžete kedykoľvek do 15. septembra 2015. Inšpirujte sa Behom párov  MMM a píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
16. apríl 2024 06:12