StoryEditor

Zapekaný Pangas uľahodí každému

10.11.2010, 23:00
Dni sú v zime kratšie a mávame občas pocit, že stíhame menej. Kde ušetriť čas? No predsa v kuchyni! Uvarte si jednoduché a rýchle jedlo, po ktorom budete môcť pokojne absolvovať svoj tréning

Dni sú v zime kratšie a mávame občas pocit, že stíhame menej. Kde ušetriť čas? No predsa v kuchyni! Uvarte si jednoduché a rýchle jedlo, po ktorom budete môcť pokojne absolvovať svoj tréning

Potrebujeme:
balík ryby Pangas
2 vajcia
smotana
morská soľ, biele mleté korenie, citrónová šťava
petržlenová vňať

Postup:
Rozmrazeného Pangasa posolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou a poukladáme na pekáč. Smotanu zmiešame s vajíčkami, bielym korením, a petržlenovou vňaťou a polejeme rybu. Ak máte doma zostatkový syr, postrúhajte ho naň.

Všetko aj spolu s pečním netrvá dlhšie ako pol hodinu. Pečte pri 200 stupňoch. Rýchle, chutné, ľahké.

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/strava, menuAlias = strava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
23. apríl 2024 08:24