StoryEditor

Pasce spôsobujúce tukové vankúšiky

15.03.2011, 23:00
Chcete schudnúť a nedarí sa vám to? Možno si to ani len neuvedomujete, ale ak chcete chudnúť, nemôžete pojedať "prázdne kalórie", len tak na počkanie. Prinášame vám niekoľko tipov, ako na to!

Chcete schudnúť a nedarí sa vám to? Možno si to ani len neuvedomujete, ale ak chcete chudnúť, nemôžete pojedať "prázdne kalórie", len tak na počkanie. Prinášame vám niekoľko tipov, ako na to!

Párty
Večierky, párty, diskotéky... Keď už sa pre podobnú akciu rozhodnete, nepohybujte sa v okoli baru, resp. miesta, kde sú všetky nástrahy v podobe crackerov, chipsov, či rôznych iných nezdravých dobrôt. Predídete tak pokušeniu a vetička: "Dám si iba jeden", prestáva byť pravdivou, pretože pri jednom súste určite nezostanete.
Na podobné akcie nechodievajte hladní, pretože hlad umocňuje chuť na to pokušenie...
Rovnako tak pozor na miešané drinky, či tvrdý alkohol. Ak nechcete zostať pri minerálke, či džúsoch, vedzte, že vínko, či svetlé pivo vám až toľko neublížia.

Popoludňajší "nudo-jedz"
Položte si otázku: "To bol ten obed naozaj tak ľahký, že som hladný/á?", či je to skôr nuda, ktorá vás sprevádza popoludní v práci, i keď máte možno práce požehnane, rozmýšľate čo by ste dzobli, chrumkali, či skontrolovali čokoládu v šuflíku, ktorá by sa nedajbože mohla pokaziť?
Nezásobte svoj šuflík "hlúposťami". Tak vás nebude nič pokúšať! Zvoľte radšej oriešky, či sušené ovocie namiesto čokolád.

Grilovačky
Prichádza teplo a čas grilovačiek , bbq na záhrade vašich známych. Snažte sa vybrať si z toho atraktívneho šalátu plného zeleniny, namiesto toho majonézového a namiesto slaninky, či v slaninke obalených klobás, kuracie prsia v jemnej marináde z olivového oleja. Uvidíte, že vaše chudnutie tým nijak neohrozíte.

Večera v reštaurácii
"Poďme do tej, tam robia veľké porcie!" Veď keď už zaplatiť, tak nech to stojí za to! Nemusí to preto znamenať, že si musíte objednať hneď černohor s hranolkami. Robia určite aj veľké šaláty a taký s kuracím mäskom môže byť lahodný, až až. Ak však predsalen vaša voľba padne na niečo iné, vynechajte prílohu, či si objednajte polovičnú porciu...

Možností je veľa a myslite na ne. Ak chcete schudnúť, je potrebné mať pevnú vôľu a myslieť na všetko. Nie len si povedať, že sa to nedá! Pri skĺbení správnej stravy a behu, dosiahnete čoskoro úspech.

Držíme vám palce!

menuLevel = 2, menuRoute = rungo/strava, menuAlias = strava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
27. apríl 2024 03:55