StoryEditor

Bežecké topánky, ktoré vám poskytnú skutočný komfort. Dosiahnite na svoje vysnívané méty s New Balance FuelCell SuperComp Elite v4

19.08.2024, 00:00

Keď sa spojí kvalitný tréningy, rozumná životospráva a prvotriedna bežecká obuv v podobe New Balance FuelCell SuperComp Elite v4, tak behy na dlhé trate budú pre vás príjemným zážitkom a každý súper bude mať veľký problém s vami udržať krok.

Tieto topánky sú určené najmä na dlhšie trasy po pevnom podklade. Testované však boli aj na kratšie vzdialenosti a rýchlejšie behy. Vôbec nesklamali, práve naopak príjemne prekvapili a bežci sa v nich cítia dobre v podstate na všetkých tratiach. Sú neuveriteľne ľahké, vzdušné a elegantné. Pri tréningu či pretekoch sa teda môžete maximálne sústrediť na svoj výkon a nemusíte riešiť pohodlnosť alebo nepohodlnosť vašej obuvi, keďže New Balance FuelCell SuperComp Elite v4 poskytujú na nohe absolútny komfort.

Rozdiel v hrúbke podrážky medzi špičkou a pätou je približne 6mm. Pri prvých krokoch po rovine sa môže zdať, ako keby ste bežali trochu z kopca, no po krátkom čase nájde bežec a topánka „spoločnú reč“, tento pocit sa stratí a beh je úplne prirodzený.

Vrchná časť je vo svojej prvej tretine doslova priesvitná, no pevná. V topánke teda prúdi vzduch po celom chodidle, čo určite bežci ocenia. Tento prvok je veľmi podstatný najmä po niekoľkých súvisle nabehaných kilometroch v teplejšom počasí, keď sa prehrieva celé telo a za normálnych okolností aj spodky nôh. New Balance FuelCell SuperComp Elite v4 tento jav eliminujú a dávajú vám pocit prakticky neustálej sviežosti počas akokoľvek dlhého behu.

image
New Balance

Pri samotnom obúvaní topánok je potrebné si ju dobre rozšnurovať, nie sú to žiadne „našuchovačky“. Tvar päty je užší a samotný materiál na nej pevnejší. Niektorí bežci preferujú mäkšiu zadnú časť, no nebude to žiadny problém, keďže materiál je veľmi prispôsobivý. Pri správne zvolenej veľkosti topánky (odporúčam o pol čísla väčšie ako zvyčajne) a dobrom šnurovaní by tak nemali hroziť žiadne nepríjemné otlaky na pätách, čo sa často pri nových topánkach stáva.

Dôležitým poznatkom je, že na New Balance FuelCell SuperComp Elite v4 nie je po x-desiatkach kilometrov vidno takmer žiadne opotrebovanie, alebo známky postupného ničenia. Tento nový model si stále drží svoju formu, pružnosť a zároveň pevnosť. Určite v nich odporúčam absolvovať aj vysokú tréningovú záťaž, nie sú to topánky, ktoré treba šetriť len na preteky. Vydržia toho veľa.

Nové New Balance FuelCell SuperComp Elite v4 určite odporúčame rovnako profesionálom, ako aj rekreačným bežcom. Keď sa v nich postavíte na štart, tak vďaka štýlovému vzhľadu budete neprehliadnuteľný. Tieto topánky vám pootvoria dvere do sveta doteraz pre vás vzdialených osobných rekordov, beh si budete viac užívať a posuniete svoje výkonnostné maximá na novú úroveň.

image
New Balance
image
New Balance

 

Špecifikácia:

- 237 g

- Vnútorná doštička z uhlíkového vlákna

- Vrch topánky vyrobený zo syntetických materiálov a sieťky

- Syntetický zvršok

- Tradičná konštrukcia golieru

Technológie:

FuelCell zmes dusíka použitá v medzipodrážke spolu s gumovou podrážkou zabezpečuje maximálnu úroveň absorpcie vibrácií, vysokú úroveň stabilizácie ako aj podporu počas behu.

  • Značka: New Balance
  • Model: MRCELCT4
  • Druh: Obuv
  • Pre koho: Pre neho
  • Kategórie: Obuv
  • Určenie: Topánky na behanie, Supinácia
  • Výška podrážky: 4 mm
  • Farba: Modrá
  • Cena: 280,00 €
  • Dostupné nawww.newbalance.sk
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/vybava, menuAlias = vybava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. september 2024 22:56