Skvelý zdroj železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru.Flickr
Niektoré potraviny sú veľmi zdravé a všetci to o nich vedia. Sú však aj ďalšie, ktorých účinky sú nemenej priaznivé, a predsa si to ľudia neuvedomujú. Pozrime sa na ne bližšie.
Pripravili sme pre vás v galérii potraviny, ktoré sú v našej strave podceňované.
Medzi ne patria napríklad kompóty, ktoré majú priaznivý vplyv na srdce a často aj protirakovinové účinky.
Prípadne fazuľa, ktorá je skvelým zdrojom železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru
01 - Modified: 2024-08-23 10:19:29 - Feat.: - Title: Ako jesť, keď je človek chorý?
02 - Modified: 2024-07-30 09:00:23 - Feat.: - Title: Užívajte si letné tréningy
03 - Modified: 2024-07-04 08:53:48 - Feat.: - Title: Ako schudnúť pomocou tréningu a úpravou stravy?
04 - Modified: 2024-03-13 10:16:33 - Feat.: - Title: Regeneračné nápoje a potraviny
05 - Modified: 2024-02-29 10:52:52 - Feat.: - Title: Rady, ako doplniť živiny po náročnom tréningu