Skvelý zdroj železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru.Flickr
Niektoré potraviny sú veľmi zdravé a všetci to o nich vedia. Sú však aj ďalšie, ktorých účinky sú nemenej priaznivé, a predsa si to ľudia neuvedomujú. Pozrime sa na ne bližšie.
Pripravili sme pre vás v galérii potraviny, ktoré sú v našej strave podceňované.
Medzi ne patria napríklad kompóty, ktoré majú priaznivý vplyv na srdce a často aj protirakovinové účinky.
Prípadne fazuľa, ktorá je skvelým zdrojom železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru
01 - Modified: 2024-11-15 07:20:19 - Feat.: - Title: Vláknina vám môže pomôcť schudnúť
02 - Modified: 2024-10-30 10:51:26 - Feat.: - Title: Raňajky vo väčšine prípadov pomôžu zabrániť väčšiemu pocitu hladu počas dňa
03 - Modified: 2024-10-17 09:06:50 - Feat.: - Title: Regulácia hladu a sýtosti
04 - Modified: 2024-09-16 10:28:18 - Feat.: - Title: Správny detox organizmu
05 - Modified: 2024-08-23 10:19:29 - Feat.: - Title: Ako jesť, keď je človek chorý?