Skvelý zdroj železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru.Flickr
Niektoré potraviny sú veľmi zdravé a všetci to o nich vedia. Sú však aj ďalšie, ktorých účinky sú nemenej priaznivé, a predsa si to ľudia neuvedomujú. Pozrime sa na ne bližšie.
Pripravili sme pre vás v galérii potraviny, ktoré sú v našej strave podceňované.
Medzi ne patria napríklad kompóty, ktoré majú priaznivý vplyv na srdce a často aj protirakovinové účinky.
Prípadne fazuľa, ktorá je skvelým zdrojom železa, draslíka, zinku a bielkovín, znižuje hladinu cholesterolu a krvného cukru
01 - Modified: 2023-05-26 11:42:37 - Feat.: - Title: Jedzte, keď máte hlad a prestaňte jesť, keď máte dosť
02 - Modified: 2023-05-15 06:56:20 - Feat.: - Title: Vhodne kombinujte mäso, strukoviny a mliečne výrobky
03 - Modified: 2023-05-04 09:13:00 - Feat.: - Title: Ako mať prehľad o kalóriách?
04 - Modified: 2023-04-11 13:29:28 - Feat.: - Title: Veľký význam správnej výživy detí
05 - Modified: 2023-03-20 09:22:40 - Feat.: - Title: Potraviny, ktoré sú výborným doplnkom pre jedálniček každého bežca