StoryEditor

CrossFit v Bratislave

10.04.2012, 12:30
Príďte si vyskúšať CrossFit v Bratislave - 13. a 14. apríla na Tyršovom nábreží.

Ak si ho chcete vyskúšať, bezplatne sa môžete zaregistrovať na mieste alebo vopred na stránke facebook.com/reebok.sk.

Vyskúšajte si CrossFit v Bratislave na Tyršovom nábreží 13. a 14. apríla, zlepšite svoju fyzickú kondíciu na septembrový 2012 Reebok CrossFit Fitness Championship a VYHRAJTE SKVELÉ CENY. Prvých 100 zaregistrovaných získava kozmetický balíček od značky Fa. V sobotu 14. apríla si môžete prísť pozrieť, ako sa s CrossFitom popasujú známe tváre: Jozef Vajda, Tomáš Palonder, Michal Dubovec, Marek Ťapák či Pavol Bruchala spolu s ďalšími športovcami.

 

Čo je to CrossFit?

Program CrossFit je nový, ale už celosvetovo rozšírený tréningový program, ktorý sa zameriava na rôznorodé funkčné cvičenie vo vysokej intenzite. Spája dynamické cviky so zdvíhaním činiek, cvičením na ergometri, zdvíhaním sa na hrazde a inými cvikmi, ktoré vyberajú kvalifikovaní a certifikovaní tréneri.

Nebojte sa program vyskúšať. Cieľom nie je zdvihnúť tú najväčšiu záťaž, alebo urobiť čo najviac opakovaní cviku. Program sa sústredí na správne cvičenie s individuálne upravenou záťažou za čo najkratší čas. CossFit je alternatívou k času strávenému v posilňovni, kde sa len monotónne opakujú tie isté pohyby. Vzájomná motivácia a aktívna podpora vám pomôžu dosiahnuť stanovené tréningové ciele, nech sú už akékoľvek - vytvarovať si telo, zlepšiť výkonnosť, schudnúť, alebo si len zdravo zacvičiť.

CrossFit nie je len o tom, že si vybudujete vyššiu vytrvalosť, silu, rýchlosť či obratnosť. Najpodstatnejšie na celom programe je vzájomná hnacia sila a zdravá aktivita v pozitívnom prostredí, vytvorená na základe overených tréningových metód. Pridajte sa k tisícom mužov a žien po celom svete, ktorých už program CrossFit nadchol!

 

Čo je to DROBOX TOUR?

Pripravte sa na to, že sa vo vašom meste objaví červená mobilná posilňovňa "Dropbox". Na celom svete je ich asi len tucet. Každá cestuje po vybraných krajiných a prináša ľuďom pogram CrossFit. "Dropbox" vám umožní zúčastniť sa tréningu CrossFit a prvých celoštátnych majstrovstiev. Profesionálni inštruktori na mieste nastavia tréningové programy pre každého, kto to chce skúsiť, bez ohľadu na pohlavie, vek či úroven kondície.

Vezmite si svoje športové oblečenie a choďte sa pozrieť, čo je vnútri. Po otvorení dverí uvidíte prvú profesionálnu posilňovňu programu CrossFit v Slovenskej republike. Aké stroje tam čakajú? Ako sa používajú? Zaberie posilňovna veľa miesta? Choďte tam a zistite to. Teší sa na vás Team Reebok Slovensko.

 

01 - Modified: 2024-04-18 08:03:39 - Feat.: - Title: Z behania v kopcoch bude mať úžitok každý 02 - Modified: 2024-03-19 09:06:14 - Feat.: - Title: Každé dieťa musí mať možnosť zapojiť sa do hry 03 - Modified: 2024-03-19 08:30:11 - Feat.: - Title: Silné nohy vás „vystrelia“ na vrchol 04 - Modified: 2024-03-13 10:16:33 - Feat.: - Title: Regeneračné nápoje a potraviny 05 - Modified: 2024-03-08 10:42:58 - Feat.: - Title: Dehydratácia pre telo znamená stres
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/aktuality, menuAlias = aktuality, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 05:27